Hvorfor bruge os til dit næste webprojekt?

Vi tør godt vædde en god kande kaffe på, at hverken du, vi eller mange af nutidens forbrugere, øjeblikkeligt, tager kontakt til en virksomhed alene baseret på et tip.
Det er mere sandsynligt, at du starter med at Google virksomheden, tjekker deres hjemmeside ud og læser evt. anmeldelser. Først herefter, vil du måske tage kontakt til virksomheden – ikk’ sandt?

Begå ikke samme fejl

Mange virksomheder antager, at kunderne IKKE bruger deres hjemmeside.

Mange virksomheder begår den ærgerlige fejl ved at tro, at kundernes beslutninger IKKE er baseret på hvordan en hjemmeside fungerer eller ser ud. Denne antagelse er helt forkert og lad os overbevise dig med et eksempel.

Du er blevet anbefalet to restauranter i en by som du aldrig har besøgt før – Hvordan beslutter du dig for, hvilken restaurant du skal besøge?

Lad os antage, at den ene restaurant har en beskidt facade, ødelagt interiør og grim indretning, mens den anden ser pæn, ren og indbydende ud – så vil du nok vælge sidstnævnte, ‘ikk?
Selvom den grimme facade eller ødelagt interiør intet fortæller om restaurantens mad eller serviceniveau (kunne meget vel være, at de serverede byens bedste mad) ville du nok ikke give denne restaurant en chance ved første øjekast.

Det samme gælder for en hjemmeside. Hvis nogle referer to virksomheder til dig, vil du nok Google dem begge for at finde frem til den virksomhed, der har den mest troværdige hjemmeside. Din endelig beslutning vil være baseret på virksomhedens online udseende og hvad du synes, der er pænest. Måske er det fordi hjemmesidens indhold er logisk struktureret, eller måske er deres navigation og funktioner nem at bruge. Det kunne også være, at deres farver, billeder og grafik er tiltalende og professionelt. Årsagerne kunne være mange.

Faktum er, at forbrugere og folk generelt elsker at sammenligne og typisk vælger man det pæne og indbydende. Så hvis din virksomhed ikke ser godt ud online, især nu om dage, hvor flere virksomheder bliver digitale, er du ikke vækst- og fremtidssikret.

Hos webblii oplever vi mange virksomheder, der stadig ikke har tænkt over dette før og mange af vores kunder har slet ikke troet og vidst, at en hjemmeside kan skabe en sundere forretning før de kom til os. Fælles for disse kunder var, at deres tidligere hjemmeside slet ikke var bygget eller optimeret til at skabe gode oplevelser og dermed konvertinger og vækst.

Hvis din hjemmeside ikke er designet til at konvertere flere kunder, så får du desværre heller ikke mange konverteringer.

Det er logik alle burde forstå. Altså, hvis du ikke har en flot og optimeret hjemmeside, så risikerer du at tabe mange af dine potentielle kunder til din konkurrent.

Derfor skal du vælge os.

Hos Webblii designer og udvikler vi webløsninger ud fra best-practice konvertingsmetoder, hvor vi fx. konteniuerligt forbedrer din konverteringsrate med data fra vores A/B tests.

Du har to valg – ønsker du at forsætte uændret med din nuværende negligeret webløsning, hvor potentielle kunder fravælger dig, eller ønsker du at tilslutte dig vækstvirksomhederne, der vokser ved hjælp af en konverteringsoptimeret hjemmeside? 

Kontakt os

Du er kun én besked fra at få en ny super hjemmeside

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig ASAP.

Kontakt os

Du er kun én besked fra at blive super glad for din nye og flotte hjemmeside

Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig ASAP.